therapie

Transpersoonlijke Therapie is procesgericht. Dit houdt in dat we stap voor stap gaan onderzoeken wat je tegenhoudt om voluit te leven en plezier te hebben in de dingen die je doet. Wezenlijk in dit proces is dat we niet alleen praten over gevoel maar dat je vooral gaat ervaren en leert kijken waar blokkades en remmingen zijn die van invloed zijn op je huidige leven.

We stemmen altijd af op wat er op dit moment gaande is in jouw beleving. Het hoe en niet het waarom is hierbij van groot belang. Ik zal je geen oplossingen aanreiken, maar stimuleren om tot jouw eigen antwoorden te komen waarbij je soms terug gaat naar de wortels van je ervaringen. Hier liggen soms sporen van ingesleten patronen die een belemmerende werking kunnen hebben om voluit te leven. Zodra je zelf voelt en ziet waar een emotionele blokkade zit en hoe en wanneer deze is ontstaan krijg je meer zicht en ontvouwen zich andere keuzemogelijkheden. Via deze gevoelservaring krijg je meer verbinding met jezelf en de realiteit en zul je op eigen kracht weer verder kunnen.

Transpersoonlijke Therapie ziet een moeilijkheid als mogelijkheid om meer bewust te worden van jezelf. Met Transpersoonlijk wordt bedoeld dat je gevoel je meer brengt dan je denkt te weten. Trans betekent boven: ‘Het gaat je verstand te boven’.

Bij dit alles begeleid ik je graag met warmte en aandacht op jouw weg naar binnen.

Naar jouw hart.