ervaring

waar stem jouw ziel raakt

“De sessies waren voor mij echt bevrijdend; ik was geblokkeerd, had geen woorden voor de veelheid van gevoelens. Mede door jouw liefdevolle, zorgvuldige en invoelende benadering heb ik handvatten gekregen om verder te gaan. Dat écht alles goed was. Dat ik óók goed was in mijn boosheid en verdriet is een dierbaar cadeau geweest. Ik ben er sterker door geworden.”

– Maaike –

 

“Er zijn veel mooie momenten geweest in de sessies die ik bij jou heb gedaan. Door je rust en open houding creëerde je voor mij de mogelijkheid om me open te stellen en te gaan ervaren wat stembevrijding met me doet. In een van de sessies was ik zowel in contact met mezelf als met jou en dat was een hele mooie, bijzondere ervaring die me een blij gevoel gaf.”

– Margreet –

 

“Pauline straalt altijd heel veel rust uit. Ze geeft je vertrouwen: het is oké om je te uiten. Ze neemt je gewoon mee.”

– Anna –

 

“Een cadeau van mij voor ‘n vriendin heb jij onvergetelijk gemaakt. Een diepe buiging voor de manier waarop jij alles in anderhalf uur hebt opgebouwd tot een prachtig hoogtepunt. Haar diepste gevoelens kwamen spelenderwijs naar boven. Het cadeau was voor mijn vriendin maar jij zorgde ervoor dat het ook mijn cadeautje werd. Het intuïtief laten gebeuren en inspelen op wat er in het moment ontstaat met een liefdevol hart en bijna zonder woorden, is jouw grote kracht Pauline. Volgens mij gaat er bij niemand de deur uit voordat de ziel is aangeraakt. Ik wist al ‘n beetje hoe jij ongeveer werkte maar mijn vriendin niet en in de auto zei ze: ” Hoe is ‘t mogelijk dat je bij Pauline plezier hebt en dat er tevens heel diep een oude pijn getransformeerd mag worden.” Ze bedankte me voor dit prachtige cadeau en vervolgens bedank ik jou voor je aandacht, liefde en het compleet maken van dit mooie moment met mijn vriendin.”

-Els-